Beste rijschool van Pijnacker

AnnikaH

Rated 5 out of 5
november 28, 2022

Ik ben op de rijschool van Corine gekomen via via. Elke keer hoorde ik alleen maar positieve verhalen van m’n neven (en ook van hun ouders en zelfs opa en oma haha). Na een aantal proeflessen van andere rijscholen die mij niet bevielen ging ik het maar eens bij Corine proberen. De eerste les vond ik al erg gezellig en voelde ik mij op m’n gemak. En dit is altijd zo gebleven, want elke keer keek ik weer uit naar de lessen. Lekker bijkletsen over van alles en nog wat. O ja en natuurlijk auto leren rijden 🙂 Doordat ik mij zo op m’n gemak voelde ging auto rijden best snel en dit benoemde ze ook, waardoor je gemotiveerd blijft!

Goede tips, analyses en tekeningen voor verduidelijking hebben ervoor gezorgd dat ik nu vol vertrouwen de auto in zal stappen. Ook al is het fijn om nu zelfstandig te mogen rijden, ga ik de rijlessen wel enorm missen.

Ik raad deze onwijs fijne en gezellige lessen aan iedereen aan!

Heeeel erg bedankt Corine!

Annika

Annika

Rated 5 out of 5
november 26, 2022

Ik was op zoek naar een rijinstructeur waar ik mezelf kon zijn en die mij op mijn eigen tempo het autorijden zou aanleren. Dit heeft Corine volledig waargemaakt. Vanaf het begin kon ik mezelf zijn bij Corine, wat ik alle rijlessen heel erg fijn vond. Als ik iets kwijt moest, stond Corine altijd voor mij klaar. Ook wist ze goed wanneer ik wat nodig had tijdens een rijles en heeft hier iedere rijles op afgestemd. Hierdoor hebben we vaak heel hard gewerkt, maar waren er ook momenten van goede gesprekken en gezellig meezingen met de radio. De goede begeleiding van Corine heeft er dan ook voor gezorgd dat ik in acht maanden in 1 keer ben geslaagd voor mijn autorijbewijs.

Ik wil Corine heel erg bedanken voor alles. Ik zou autorijschool Bouwer heel erg aanraden aan iedereen die goede en gezellige rijlessen wilt en ook een veilige autochauffeur wilt worden 😁

Annika

Anne

Rated 5 out of 5
november 22, 2022

Vanaf het eerste moment gaf Corine mij een veilig en vertrouwd gevoel in de auto. Ik begon het autorijden met weinig zelfvertrouwen, niet in mezelf geloven en denken dat ik het niet kon, maar Corine heeft geen moment aan mij getwijfeld en heeft samen met mij er alles aan gedaan zodat ik mijn rijbewijs ging halen. Het was geen makkelijke prestatie met veel tranen hebben we het toch samen gedaan. Corine is niet alleen een hele goede rijinstructrice, maar ook echt een kanjer in het persoonlijk begeleiden!

Ze heeft geduld met je en helpt je waar nodig! Gezellige en vrolijke rijlessen gehad van kletsen tot samen zingen in de auto. Wat wil je nog meer! Heel erg bedankt Corine voor alles!

Anne

Daphne

Rated 5 out of 5
november 17, 2022

Ik ben 2 jaar geleden bij Corine autolessen gaan volgen. Na een paar lessen moest ik er toch echt aan geloven. Het theorie examen. Vol goeie moed ik ertegenaan. Het duurde uiteindelijk langer dan gedacht met corona ertussendoor en theorie wat niet mee wou werken.

Nadat ik toen eindelijk mij theorie had gehaald gingen we meteen door met het inplannen van de lessen. In een maand hebben we alles op alles gezet om alle punten op de i te krijgen. En de punten op de i hadden we hoor. Praktijk in 1x.

Waar dit uiteindelijk op neer komt is dat ik Corine heel dankbaar ben voor alles. Ze had de rust in de auto en kon mij altijd weer rustig krijgen, en dat was belangrijk voor mij, en het maakte ook veel verschil.

Als je in een fijne omgeving wilt leren autorijden en het ook nog gezellig wilt hebben dan moet je zeker lessen nemen bij Autorijschool Bouwer. Het voelt gewoon vertrouwd.

Dank je Corine

Daphne

Alexandros

Rated 5 out of 5
november 8, 2022

Ik heb elke les met veel plezier in de auto gezeten, dit combineren met goed leren rijden is gelijk aan een rijles met Corine. Op je eigen tempo de auto leren kennen en klaar gestoomd worden voor de openbare weg is meer dan ideaal. Ik raad het aan!

Super bedankt voor alle lessen en veel rijplezier aan alle nieuwe (toekomstige) leerlingen!

Alexandros