Beste rijschool van Pijnacker

De Weg naar het Rijbewijs

Rated 5 out of 5
maart 13, 2023

De weg naar het rijbewijs is voor mij een lange geweest. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Corine altijd vertrouwen in mij heeft gehad dat ik het kon halen, en ik heb Het Gehaald! Het was met Corine altijd gezellig in de auto, En we bespraken van alles. Maar tegelijkertijd Hadden we een doel het rijbewijs halen en daardoor was het soms tijdens de lessen best wel aanpoten. Corine is altijd geduldig en vind het niet vervelend om iets meerdere keren uit te leggen. En ze probeert altijd zoo veel mogelijk mee te denken met de wensen van haar leerlingen.

Kortom ik zou Autorijschool Bouwer voor iedereen Aanraden, En zeker ook voor leerlingen die het autorijden lastig vinden.

Heel erg bedankt Corine !

Frank

Enorme aanrader!

Rated 5 out of 5
maart 9, 2023

Na twee keer te zijn gezakt bij een andere rijschool ben ik bij Corine terecht gekomen. Ze merkte al snel dat ik veel te onrustig was in mijn hoofd en dat ik tijdens het rijden te veel last had van mijn perfectionisme. Zij heeft mij echt geleerd om dat opzij te zetten, waardoor ik uiteindelijk veel rustiger werd in mijn hoofd en daardoor ook op de weg 😉 Ze heeft eindeloos geduld, neemt echt de tijd voor je en leert je zelfverzekerd achter het stuur zitten. Waarbij andere rijinstructeurs misschien wat zakelijker zijn, heeft Corine echt aandacht voor de leerling, waardoor je je gehoord en serieus genomen voelt.

Dus als je last hebt van perfectionisme, faalangst en/of onzekerheid is Corine een enorme aanrader!

Dus Corine, nogmaals heel erg bedankt! 😊

Denise

Aanrader

Rated 5 out of 5
januari 26, 2023

Mijn rij avontuur begon bij een andere instructeur waar ik mij uiteindelijk totaal niet fijn bij voelde. Uiteindelijk toch de stap durven te zetten om naar Corine te gaan waar de sfeer in de auto totaal anders was.

Ik kon weer ontspannen leren in een leuke en veilige omgeving. Ze is erg vriendelijk en heeft veel geduld waardoor ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn praktijk! :).

Ik ben Corine erg dankbaar voor alle lessen en raad Rijschool Bouwer zeker aan!

Schrijver bekend bij de redactie

aanrader 😉

Rated 5 out of 5
januari 9, 2023

Vorige week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rij examen. Ik durfde lange tijd niet te beginnen met autorijlessen, toch nam ik contact op met Corine. Ik hoorde veel positieve verhalen over haar. Ze heeft mij dan ook op mijn gemak laten voelen. Hiernaast keek ze per les wat ik nodig had. Ze heeft geduld, is vriendelijk en geeft je vertrouwen in de auto. De lessen waren ook altijd erg gezellig ;). Ik ben Corine heel erg dankbaar, zeker aan te raden!!!

Fenna

Geen titel

Rated 5 out of 5
januari 6, 2023

Ik was van te voren erg zenuwachtig om te beginnen met rijlessen. Ik vond het eng om fouten te maken (ben een tikkeltje perfectionistisch 🙂 )Ik werd al heel snel door Corine op mijn gemak gesteld in de auto en ze heeft echt de tijd genomen, om het er bij mij in te krijgen dat het oké is om fouten te maken. Je leert er immers van. Wat ik ook echt fijn vond, is wanneer ik een foutje maakte, ze dan tegen mij zei dat ik even rustig moest in- en uitademen en dat ik gewoon verder moest gaan, zonder boos te worden. Het gevoel dat ik fouten kon maken, zonder dat er iemand boos werd, zorgde er bij mij voor dat ik echt uitkeek naar mijn lessen en het dus naar mijn zin had. Dit terwijl ik het begin super zenuwachtig was. Wanneer ze merkte dat ik erg gestresst was, gingen we even aan de kant staan en kreeg ik wat uitleg, waardoor ik goed tot rust kon komen. Kortom, ze kijkt goed naar wat je nodig hebt en houdt er ontzettend goed rekening mee.

Naast dat ze ontzettend goed lesgeeft, is ze ook een super gezellige vrouw, met wie je over alles kan praten. Ik heb mij geen seconde ongemakkelijk gevoeld in de auto!

Ik moet ook absoluut benoemen, hoe ze haar stinkende best heeft gedaan enkele dagen voor mijn rijexamen. Ze kreeg die week namelijk corona en we hadden nog 2 lessen gepland staan en het examen uiteraard. Terwijl ze ziek was, heeft ze voor mij geregeld, dat ik mijn lessen kon voortzetten bij andere rijscholen én dat er een rijinstructeur met mij meeging naar het examen. Ook heeft ze nog met mij gebeld om extra uitleg te geven. Ze gaat dus echt tot het uiterste voor haar leerlingen. Al haar moeite en inzet heeft er uiteindelijk voor gezorgd, dat ik mijn examen in één keer heb gehaald. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor.

Ik kan Corine dus voor iedereen aanraden ( en al helemaal als je het erg spannend vindt)!

Thank youuuu Corine!! Zal de lessen erg missen..

Negina